Hva skjer hos oss

Landsstevne i dressur på Sandslia 20.-22. august 2021

Klubben arrangerer landsstevne, distriktsstevne i dressur på Sandslia ridesenter helga 20.-22. august 2021. Påmeldingen er nå åpen, flere klasser fylles fort opp, så hvis du har tenkt å delta må du ikke vente med å melde deg på! Link til stevneinvitasjon og påmelding her!

Kort oppdatering

Det har vært stille fra oss en tid – det skyldes i hovedsak at det ikke har vært mye som har skjedd hos oss i klubben. Vi har produsert nyhetsbrev og prøvd å være litt aktiv i sosiale media når våre medlemmer har deltatt på ulike stevner, med korte oppdateringer på hvordan det har gått. Nå har det seg slik at vi har ikke mulighet til å følge med på alle som er ute og representerer klubben på ulike aktiviteter. Hvis dere ønsker at vi skal legge ut på våre sosiale medier om det dere er med på, setter vi stor pris på at dere gjør oss oppmerksomme på det gjennom å sende oss det dere vil vi skal publisere. Vi kan ikke legge ut bilder uten samtykke fra den som er avbildet.

Vi gjør et forsøk på å opprette en kalender!

Vi har tenkt å prøve noe nytt i et forsøk på å holde dere oppdatert – opprette en kalender. Planen er at denne vil vise aktivitetene som foregår på Sandslia i regi av klubben. Forhåpentligvis blir det mulig å bla frem og tilbake i kalenderen for å se hva som skjer og hva som har skjedd. Vi er enda noe usikker på hvordan dette vil fungere. For tiden jobbes det med å finne en løsning som kan fungere som vi ønsker. Under dette arbeidet har vi imidlertid støtt på noen utfordringer som vi håper å finne ut av med det første. Oppdatering kommer så snart løsningen er på plass!

Saker som er eldre enn ett år:

«Grønt kort kurs»

Vi planlegger et Grønt Kort kurs i løpet av august 2020, det vil komme mer informasjon her når invitasjonen er klar.

«D-stevne i Sprang inkl. kvalifisering til TopSpec cup ponni»

Helga 29-30 august 2020 arrangerer vi D-stevne i sprang. Stevneinvitasjon og muligheter for påmelding finner dere på linken under så fort stevneinvitasjonen er klar.
https://www.horsepro.no/index.php?r=show/event

«D-stevne i Dressur»

Den 19. september arrangerer vi D-stevne i dressur. Stevneinvitasjon og muligheter for påmelding finner dere på linken under så fort stevneinvitasjonen er klar.
https://www.horsepro.no/index.php?r=show/event

Utebanen
Utsikt fra dommerboden på landsstenve 2019
%d bloggere liker dette: