Hva skjer hos oss


GRØNT KORT KURS APRIL 2022!

Lørdag 30/4 holder Verdal og Omegn Rideklubb Grønt Kort-kurs ved Sandslia Ridesenter.

Kurset er fortrinnsvis forbeholdt klubbens medlemmer, men ved kapasitet åpner vi for andre interesserte.

Plasser: 30 stk
Kursholder: Gjertrud Øygard Hienerwadel
Pris: 200,-
Pris rideprøve samme dag: 100,-
Hesteleie rideprøve kr 200,-
(Forverter ved Sandslia Ridesenter – gratis)

– RIDEPRØVE

Rideprøve settes opp samme dag etter hovedkurs, men det kan også tas med egen trener, ila. de påfølgende 2 ukene (men med trener godkjent av Gjertrud.)

Sandslia Ridesenter leier ut hester til rideprøve for deltakere på Sandslias ordinære ridekurs og treninger. De har dessverre ikke kapasitet til å leie ut hester til rideprøve for andre deltakere.
Deltakere som disponerer egen hest, kan avlegge rideprøve ved Sandslia.
Det er mulighet for å leie boks (kr 200,- for dagboks).

Barn til og med 16 år må ha med seg foreldre/ansvarlig person. Dette gjelder også ved gjennomføring av de digitale kursene.

Kurset består av 3 deler: forkurs (digitalt), hovedkurs og en praktisk del.

1) Kjøp den digitale boka: https://www.fagbokforlaget.no/P%C3%A5-vei…/I9788245033786

2) Logg inn på minidrett.nif.no Hvis du ikke har profil her må du lage deg en. Trykk så på «kurs» og søk Grønt Kort (se bildet jeg legger ved om du er usikker). Her skal du ta to kurs på egenhånd; «Grønt kort, sikkerhet og hestekunnskap» og «KR1 Grønt Kort».

3) Nå er du klar for hovedkurset! Dette kan tas både fysisk og/eller via Teams. Du søker på samme måte i minidrett, og melder deg på et webinar som heter «hovedkurs». Da vil du få tilsendt lenke til teams eller zoom, og deltar i nåtid.

4) Rideprøve
Ride-/kjøreprøve kan tas hos egen trener (som må godkjennes av Gjertrud på forhånd), eller på Sandslia Ridesenter.

5) Du har Grønt Kort og kan delta på stevner😃 Grønt Kort er et kurs du kun trenger å ta en gang, det trenger ikke å fornyes.

Har du spørsmål – ta gjerne kontakt. Vi vil svare så godt vi kan😊 

Du kan også lese mer på www.rytter.no/sport/gront-kort


Klubbutviklingsprogrammet i gang!

Torsdag 24. mars 2022 møttes flere av klubbens medlemmer i Rytterstua til oppstartsmøte i klubbutviklingsprogrammet. Det meldes om god stemning og engasjerte medlemmer. Vedlagt ligger en rapport som er utarbeidet av klubbutvikler Jan Jenssen, som deltok og ledet kvelden. Fortsettelse følger, som beskrevet i rapporten er det planlagt nytt møte i august.

Landsstevne i dressur på Sandslia 20.-22. august 2021

Klubben arrangerer landsstevne, distriktsstevne i dressur på Sandslia ridesenter helga 20.-22. august 2021. Påmeldingen er nå åpen, flere klasser fylles fort opp, så hvis du har tenkt å delta må du ikke vente med å melde deg på! Link til stevneinvitasjon og påmelding her!

Kort oppdatering

Det har vært stille fra oss en tid – det skyldes i hovedsak at det ikke har vært mye som har skjedd hos oss i klubben. Vi har produsert nyhetsbrev og prøvd å være litt aktiv i sosiale media når våre medlemmer har deltatt på ulike stevner, med korte oppdateringer på hvordan det har gått. Nå har det seg slik at vi har ikke mulighet til å følge med på alle som er ute og representerer klubben på ulike aktiviteter. Hvis dere ønsker at vi skal legge ut på våre sosiale medier om det dere er med på, setter vi stor pris på at dere gjør oss oppmerksomme på det gjennom å sende oss det dere vil vi skal publisere. Vi kan ikke legge ut bilder uten samtykke fra den som er avbildet.

Vi gjør et forsøk på å opprette en kalender!

Vi har tenkt å prøve noe nytt i et forsøk på å holde dere oppdatert – opprette en kalender. Planen er at denne vil vise aktivitetene som foregår på Sandslia i regi av klubben. Forhåpentligvis blir det mulig å bla frem og tilbake i kalenderen for å se hva som skjer og hva som har skjedd. Vi er enda noe usikker på hvordan dette vil fungere. For tiden jobbes det med å finne en løsning som kan fungere som vi ønsker. Under dette arbeidet har vi imidlertid støtt på noen utfordringer som vi håper å finne ut av med det første. Oppdatering kommer så snart løsningen er på plass!

Saker som er eldre enn ett år:

«Grønt kort kurs»

Vi planlegger et Grønt Kort kurs i løpet av august 2020, det vil komme mer informasjon her når invitasjonen er klar.

«D-stevne i Sprang inkl. kvalifisering til TopSpec cup ponni»

Helga 29-30 august 2020 arrangerer vi D-stevne i sprang. Stevneinvitasjon og muligheter for påmelding finner dere på linken under så fort stevneinvitasjonen er klar.
https://www.horsepro.no/index.php?r=show/event

«D-stevne i Dressur»

Den 19. september arrangerer vi D-stevne i dressur. Stevneinvitasjon og muligheter for påmelding finner dere på linken under så fort stevneinvitasjonen er klar.
https://www.horsepro.no/index.php?r=show/event

Utebanen
Utsikt fra dommerboden på landsstenve 2019
%d bloggere liker dette: