Om oss

Verdal og omegn rideklubb er en av de største rideklubbene i Nord Trøndelag Rytterkrets med en stabil medlemsmasse på ca. 180 medlemmer. I løpet av et år arrangerer klubben mange stevner, innen grenene sprang, dressur og kjøring.

Klubben er lokalisert ved Sandslia Ridesenter i Volhaugen, Verdal. Der har vi ei koselig rytterstue, hvor det holdes åpen kafe 4 dager i uka.  Den kan leies ut til medlemmene etter avtale med den som til enhver tid er kioskansvarlig. Kapasitet til ca. 40 personer, avhengig av oppsett. Anlegget er videre utstyrt med en stor utebane og en ridehall på 20x60m. Enda en utebane er under utarbeidelse, og vil bli tatt i bruk så snart forholdene tilsier det.

Som klubb ønsker vi å ha et tilbud til alle våre ryttere, og arrangerer derfor stevner som er tilpasset slik at flest mulig av våre medlemmer kan delta. Klubben har en god dugnadsånd, som er viktig med så mange arrangement i løpet av et år. I starten av hvert år, arrangerer vi klubbcup som går over 3 helger fordelt i januar, februar og mars. Klubbcupen avsluttes med rytterfest og premieutdeling. Dette er et populært arrangement for våre medlemmer, og en fin måte å starte stevnesesongen på trygg og kjent arena. Vi er så heldig å ha rideskolen til Marit Aarset Grønn på samme anlegg, som er en stor bidragsyter for rekrutteringen i klubben.

Rytterne i Verdal og omegn rideklubb er i en spredt aldersgruppe, med aktive ryttere fra 3-4 års alderen til hele 75 år! Det er ryttere som konkurrer i forskjellige grener og forskjellige nivå, noen holder seg kun på hjemmebane, mens flere reiser rundt om i Norge og representerer klubben.

%d bloggere liker dette: