Kiosklister

Her finnes kioskliste for resten av året 2021 – som vanlig er den sendt til alle som er satt opp samt distribuert i klubbens Facebook-gruppe. Vi setter pris på å få tilbakemelding hvis noe er feil eller uklart. Send i så fall en e-post til post@vork.no Tusen takk for at du/dere stiller opp for klubben!

Her er kiosklista for uke 33-42.21 – den er sendt ut til alle oppsatte på e-post samt lagt ut på klubbens Facebook-side. Ta kontakt med ukesansvarlig hvis noe er feil eller uklart! Merk at kiosken nå også er åpen på onsdager mellom kl. 17.00-19.00!!

Kioskliste for uke 16 -24.2021 finnes her

Her ligger revidert kiosklistene for uke 11-18.

Kioskliste uke 11-18 revidert

Her ligger kiosklistene for uke 11-18. Instruksen er slått opp på skapdøra over vasken, instruks for bruk av nettbrettet ligger på benken mellom vasken og kaffemaskina. Koden skal den ukesansvarlige oppgi til de som har vakt i de respektive uker.

Kioskliste uke 11-18

Her ligger kiosklistene for uke 3-10. Instruksen er slått opp på skapdøra over vasken, instruks for bruk av nettbrettet ligger på benken mellom vasken og kaffemaskina. Koden skal den ukesansvarlige oppgi til de som har vakt i de respektive uker.

Kioskliste uke 3-10

%d bloggere liker dette: