Kiosklister

Kiosklister kan lastes opp her, de ligger også på klubbens Facebook-side, samt at alle som er satt opp på kioskvakt i perioden har fått tilsendt e-post, både til den som er satt opp og til foresatte. Styret setter umåtelig stor pris på medlemmenes bidrag, det er kjærkomne kroner til klubbkassa at vi kan ha åpen kiosk i Rytterstua når det er kurs og treninger i ridehallen og på utebanen. Tusen takk til dere alle!

NB! Hvis vaktene ikke passer, vennligst bytt innbyrdes eller med andre i familien. Ingen under 15 år kan stå alene i kiosken, det må være med enten en foresatt eller annen person som er eldre.

Kioskliste for uke 02 – 13.2023 finnes her

Her finnes kioskliste for ukene 43 – 51.2022 – last ned her

Kioskliste for ukene 34 – 42.2022 kan lastes opp og leses her!

Her finnes kiosklister for de første ukene i 2022 – som vanlig er den sendt til alle som er satt opp samt distribuert i klubbens Facebook-gruppe. Vi setter pris på å få tilbakemelding hvis noe er feil eller uklart. Send i så fall en e-post til post@vork.no Tusen takk for at du/dere stiller opp for klubben!

Her er kiosklista for uke 33-42.21 – den er sendt ut til alle oppsatte på e-post samt lagt ut på klubbens Facebook-side. Ta kontakt med ukesansvarlig hvis noe er feil eller uklart! Merk at kiosken nå også er åpen på onsdager mellom kl. 17.00-19.00!!

Kioskliste for uke 16 -24.2021 finnes her

Her ligger revidert kiosklistene for uke 11-18.

Kioskliste uke 11-18 revidert

Her ligger kiosklistene for uke 11-18. Instruksen er slått opp på skapdøra over vasken, instruks for bruk av nettbrettet ligger på benken mellom vasken og kaffemaskina. Koden skal den ukesansvarlige oppgi til de som har vakt i de respektive uker.

Kioskliste uke 11-18

Her ligger kiosklistene for uke 3-10. Instruksen er slått opp på skapdøra over vasken, instruks for bruk av nettbrettet ligger på benken mellom vasken og kaffemaskina. Koden skal den ukesansvarlige oppgi til de som har vakt i de respektive uker.

Kioskliste uke 3-10

%d bloggere liker dette: