Forslagskassen

I Rytterstua har vi satt opp en kasse like innafor døra hvor medlemmene kan komme med forslag og tips av ymse slag.

Det har til nå kommet inn to forslag som har vært oppe til behandling i styret.

Det ene er innkjøp av pique-skjorter med klubbens logo. Det anser vi løst/besvart ved at vi har opprettet nettbutikk med både pique-skjorter og masse andre fine produkter med klubbens logo som kan bestilles direkte. Hvis nettbutikken ikke inneholder det man har sett for seg, står man fritt til å kontakte leverandør for å høre om det går an å skaffe, både andre produkter og i andre farger enn de som ligger der i dag.

Det andre forslaget gikk på  tilrettelegging av mer aktivitet som omhandler feltritt. Her må vi bare beklage og meddele at det har klubben dessverre ikke kapasitet til å jobbe med pr. dato. Imidlertid kan vi informere om at i 2022 var det mange fra klubben som deltok på feltritt og fikk gode plasseringer. Det førte til at vi ble premiert med en fin pengesum som skal gå til de ryttere som ønsker å delta mer på feltritt, i form av støtte til reise, treninger og stevner andre steder, fortrinnsvis i egen region. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette etter hvert.

Har dere forslag og tips til oss – noter på en lapp og legg den i kassa innafor døra til Rytterstua – vi sjekker den med jevne mellomrom. Det vi finner tar vi med til behandling i påfølgende styremøte. Vi vil deretter informere fortløpende om hvilken skjebne forslagene får.

%d bloggere liker dette: