2. runde klubbcup

Stevnemorgen

Da var 2. runde i klubbcupen gjennomført, og dette synet møtte de fleste av oss lørdag morgen. En fantastisk fin stevnedag, i fint februar vær. I helga var det totalt 73 startende, fordelt på 28 i dressur og 45 i sprang. Det ble en fin fredags ettermiddag, med mye fin ridning levert i klasse RLD til RMB. Lørdag var det duket for sprang og det startet med bomklasse og ble avsluttet med hindre på 1,2m! Alle klassene fra 60 cm og oppover ble bedømt i bedømmingen feil og stil. Dette er en bedømmingsmetode som skal utdanne rytteren og hjelpe den til å jobbe videre for å få en god forståelse for grunnridning. Siste runde i klubbcupen arrangeres 7-8 mars, og avsluttes med rytterfest og premieutdeling.

Maya og Nesmi

På bildet over har vi Maya og Mia (Nesmi) som tok 2. plass i klassene 60cm og 70cm med to feilfrie runder og fine stilpoeng.

%d bloggere liker dette: